Продукти Yara
YaraMila - комплексні NPK добрива
YaraVita TEPROSYN NP+Zn - для обробки насіння
YaraBela - азотні добрива з високою єфективністю
YaraLiva - кальцієва селітра для відкритого ґрунту
FOLICARE - Комплексні водорозчинні добрива
YaraVita - мікроелементи для позакореневого внесення
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
YaraTera - комплексні водорозчинні добрива
Живлення культур
Культури
Програми живлення
Інструменти та сервіси
Зберігання добрив та безпека
Пшениця - Ключові факти
Оберіть локацію
Зараз Ви на Yara Ukraine
Пшениця – це основний хлібний злак в світовій торгівлі.
З будь-якої пшениці можна отримати борошно, але не все борошно придатне для використання в усіх галузях харчової промисловості.
Від посіву до збору врожаю пшениця проходить три різні етапи росту та розвитку: Закладання, Формування, Дозрівання.
Різновиди пшениці можуть бути класифіковані як за типом на основі генетичних ознак, так і за класифікацією, що ґрунтується на сортових особливостях.
Вимоги до поживних речовин у пшениці варіюються в залежності від стадії росту. Дізнайтеся, які поживні речовини найважливіші протягом різних етапів росту та розвитку культури.
Правильне визначення строків внесення добрив є важливим чинником для максимально ефективного використання поживних речовин.
При розрахунку внесення норм добрив враховуються наступні фактори:
Правильне співвідношення між вмістом макро- та мікроелементів є необхідним для отримання найкращих результатів з пшеничних культур.
Сучасна пшениця - це основний продукт харчування для мільйонів людей, її походження можна простежити майже за 10 000 років тому.
Фундаментальні агрономічні принципи вирощування пшениці ґрунтуються на тому, щоб спочатку сформувати ефективний листковий покрив, а потім підтримувати його фотосинтетично активним аж до моменту дозрівання врожаю.
Європа
Америка
Азія та Океанія
Африка