- Офіційні дистриб'ютори
- Контакти
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
-
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
Підвищення якості томатів
Особливо важливим є колір промислових томатів. Томати цієї групи повинні бути рівномірного інтенсивного червоного кольору та не містити дефектів, таких як тріщини та плями. У цьому відношенні, їх якість оцінюється за допомогою різних методів, включаючи спектрофотометрію та колориметрію. Переробна промисловість встановлює чіткі критерії оцінювання якості томатів. Сорти, вирощені для переробки, повинні дозрівати рівномірно, і ступінь дозрівання кожного плоду повинен складати не менше 75% на час збирання врожаю.
Калій
Низький рівень калію призводить до зменшення синтезу лікопену і, таким чином, до поганого кольору томатів.
Магній
Магній є особливо важливим для однорідності дозрівання та правильного формування плодів.
Азія та Океанія