Ріпак
  • Дині
  • Капуста
  • Картопля
  • Кукурудза
  • Морква
  • Огірок
  • Полуниця
  • Пшениця
  • Ріпак
  • Соняшник
  • Соя
  • Томат
  • Цукровий буряк
  • Яблуня
  • Ячмінь
  • Wine Grape

Дефіцит бору погіршується

  • Піщані грунти
  • Лужні грунти
  • Грунти з низьким вмістом органічних речовин
  • Грунти з високим вмістом азоту
  • Грунти з високим вмістом кальцію
  • Холодна волога погода
  • Періоди посухи

Бор важливий для

  • Кращого укорінення культур і зниження втрат протягом зими
  • Підвищення рівня поживних речовин в рослині для кращого відновлення вегетації навесні
  • Поліпшення цвітіння і більш рівномірного дозрівання
  • Підвищення врожайності зерна та вмісту олії в насінні