Ріпак
  • Дині
  • Капуста
  • Картопля
  • Кукурудза
  • Морква
  • Огірок
  • Перець
  • Полуниця
  • Пшениця
  • Ріпак
  • Соняшник
  • Соя
  • Томат
  • Цукровий буряк
  • Яблуня
  • Ячмінь

Дефіцит сірки погіршується

  • Кислі грунти
  • Легкі, піщані грунти (вилуговування)
  • Низький вміст органічних речовин
  • Грунти з поганою аерацією (перезволожені грунти)
  • Райони з низьким рівнем промислових викидів

Сірка важливий для

  • Кращого укорінення культури
  • Зниження втрат протягом зими
  • Поліпшення цвітіння
  • Більш рівномірного дозрівання
  • Поліпшення врожаю зерна і вмісту олії в насінні